Учество во емисијата КОД за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата

Дарко Антиќ од ЕСЕ вчера 17.05.2020, гостуваше во КОД и разговараше со Снежана Лупевска за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата.

Погледнете ја целата емисија