Средба за валидација на резултатите од теренското истражување и подготвената Скор карта во Струмица

Организација на жени Струмица, во рамки на проектот „Социјална отчетност за родова еднаквост” поддржан од Европската Унија, на 01.10.2019 год., одржа средба за валидација на резултатите од теренското истражување и подготвената Скор карта, на која присуствуваа вкупно 19 лица од општина Струмица.

View the embedded image gallery online at:
https://www.esem.org.mk/en/index.php/what-we-do-now/3124-sredba-za-validacija-na-rezultatite-od-terenskoto-istrazuvanje-i-podgotvenata-skor-karta-vo-strumica.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId1596f4be4f