Ги запознавме струмичани со правото за пристап до информации од јавен карактер

Заедно со КОМПСИ одржавме уште една средба за промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер, денес (04.04.2019) со жителите на Струмица, во соработка со ОЖ Струмица

Истата е во рамки на процесот за Отворено Владино Партнерство и заложбата за унапредување на правото за пристап до информации од јавен карактер.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/index.php/shto-rabotime-sega/3289-gi-zapoznavme-strumicani-so-pravoto-za-pristap-do-informacii-od-javen-karakter.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId68b745d405