Промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер

Заедно со Комисијата за заштита на правото на пристап до информации од јавен карактер на 27.03.2019 ја одржавме втората средба за промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер со жители на општината Шуто Оризари, во соработка со Романо Чачипе.

Истата е во рамки на процесот за Отворено Владино Партнерство и заложбата за унапредување на правото за пристап до информации од јавен карактер.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/index.php/shto-rabotime-sega/3281-promoviranje-na-pravoto-na-pristap-do-informacii-od-javen-karakter.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIda49bbd1101