Промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер со жители на општината Шуто Оризари

Во рамки на процесот за Отворено Владино Партнерство, заедно со Комисијата за заштита на правото на пристап до информации од јавен карактер денес (27.03.2019),  ја одржавме првата средба за промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер со жители на општината Шуто Оризари.

Средбата ја спроведуваме во соработка со ИРИЗ, а истата е во рамки на заложбата за унапредување на правото за пристап до информации од јавен карактер.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/index.php/shto-rabotime-sega/3280-promoviranje-na-pravoto-na-pristap-do-informacii-od-javen-karakter-so-ziteli-na-opstinata-suto-orizari.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIdc87806abd9