Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

 

Global Childhood Report 2020: The Hardest Places to Be a Child

Direct Link to Full 16-Page 2020 Report:

https://www.savethechildren.org/content/dam/usa/reports/advocacy/global-childhood-report-2020.pdf

Извор: WUNRN – 17.06.2020

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар