Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

Global terrorism index 2019 - Measuring the impact of terrorism

Direct Link to Full 101-Page 2019 Report:

http://visionofhumanity.org/app/uploads/2019/11/GTI-2019web.pdf

Извор: WUNRN – 20.11.2019

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар