Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

Can Public-Private Partnerships Deliver Gender Equality?

Direct Link to Full 12-Page 2019 Briefing Document:

https://static1.squarespace.com/static/536c4ee8e4b0b60bc6ca7c74/t/5c879cd7ee6eb0145fe7e780/1552391388896/1547040-can-public-private-partnerships-deliver-gender-equality-final+12.3.pdf

Извор: WUNRN – 19.03.2019

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар