Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

UN High Level Forum on Sustainable Development - Secretary-General's Report - Goal 5: Gender Equality & Empowerment

Direct Link to Full 23-Page 2018 UN Report:

https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/18541SG_SDG_Progress_Report_2018_ECOSOC.pdf

Извор: WUNRN – 10.07.2018

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар