Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

Global Humanitarian Overview 2018 - Gender

Direct Link to Full 56-Page 2018 Report:

https://www.alnap.org/system/files/content/resource/files/main/GHO2018.PDF

Извор: WUNRN – 24.05.2018

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар