Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

The Price Society Pays for Violence Against Women - Counting the Cost

https://reliefweb.int/report/world/counting-cost-price-society-pays-violence-against-women

Direct Link to Full 35-Page 2018 CARE Report:

https://reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/resources/Counting_the_costofViolence.pdf

Извор: WUNRN – 04.05.2018

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар