Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

Child Marriage Laws & Their Limitations: Ending Child Marriage

Direct Link to Full 12-Page 2017 Report:

http://wbl.worldbank.org/~/media/WBG/WBL/Documents/Reports/2017/WBL2017_Child_Marriage_Laws.pdf

 

Извор: WUNRN – 27.01.2018

 

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар