Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

 

 

Се казнува ли семејното насилство? Дали сторителите на семејно насилство ја добиваат заслужената казна?

Се казнува ли семејното насилство?  Дали сторителите на семејно насилство ја добиваат заслужената казна?

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар