Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

За што се потрошени ветените, а нераспределени 1,8 милиони евра за лицата со ретки болести?

За што се потрошени ветените, а нераспределени 1,8 милиони евра за лицата со ретки болести?

 

Фискална Транспарентност

Социјална отчетност за родова еднаквост

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар