Association ESE

ESE

   Association for Emancipation, Solidarity and Equality of Women.

 

 

 

Учество во емисија на Алсат ТВ 

На 30.11.2022 претставник на ЕСЕ - Стојан Мишев, учествувуваше во емисија на Алсат М телевизија на која се дискутираше за состојбата на жените што претрпеле семејно насилство и потребата за подобрување на постапувањето на институциите во овие случаи.

Линк:

https://www.youtube.com/watch?v=bHvo8PHM6Uk

 

Fiscal Transparency

Social accountability for gender equality

Health Rights

Domestic Violence 

Legal Aid Center

Health Information Centre