Ги запознавме жителите на Битола со мерките за вработување на АВРМ

На 09.04.2019, ја спроведовме и третата едукативна работилница за запознавање со мерките, програмите и услугите за вработување за 2019 година. Овојпат со жителите на општина Битола. Истата ја спроведовме во соработка со МКЦ, Битола.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/en/index.php/what-we-do-now/3036-gi-zapoznavme-zitelite-na-bitola-so-merkite-za-vrabotuvanje-na-avrm.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId81a13c347f