Промоција на правото до информации од јавен карактер во Тетово

Во рамки на процесот за Отворено Владино Партнерство, заедно со Комисијата за заштита на правото на пристап до информации од јавен карактер одржавме уште една средба (02.04.2019) за промовирање на правото на пристап до информации од јавен карактер, овој пат со жителите на Тетово.

Средбата ја спроведуваме во соработка со Женски Форум, а истата е во рамки на заложбата за унапредување на правото за пристап до информации од јавен карактер.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/en/index.php/what-we-do-now/3034-promocija-na-pravoto-do-informacii-od-javen-karakter-vo-tetovo.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeIdf8a4e5b3dd