Генерално Собрание на ЕСЕ – 30.01.2018

На 30.01.2018 се одржа седница на Генералното собрание на ЕСЕ, во рамки на која беа презентирани и усвоени годишниот извештај за работењето на ЕСЕ за 2017 година и годишната програма за работа за 2018 година.

View the embedded image gallery online at:
http://www.esem.org.mk/en/index.php/what-we-do-now/2710-generalno-sobranie-na-ese-30-01-2018.html?tmpl=component&print=1&layout=default&page=#sigFreeId60112ca2a9